logo mobile
MENU
  1. Home
  2. »
  3. Perkhidmatan
  4. »
  5. Tender & Sebutharga

Tender & Sebutharga

Kerja-Kerja Pembaikan Outlet Kolam Takungan Di Bandar Seremban Selatan (Pond 1) Serta Lain-Lain Kerja Berkaitan, Daerah Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penyelenggaraan Kolam Takungan Di Taman Lavender Height / Sg. Ujong Setor, Daerah Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Pemasangan Sistem Telemetri Aras Air Di Sg. Jelai Di Kg. Dangi Dan Sg. Muar Di Kg Londah Serta Lain-Lain Kerja Yang Berkaitan Untuk Bahagian Sumber Air Dan Hidrologi, JPS Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penstabilan Tebing Di Sungai Rambai Dan Lain-Lain Kerja Berkaitan Di Mukim Jimah, Daerah Port Dickson, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Projek Menaiktaraf Benteng Pantai Serta Kerja Berkaitan Di Chuah Bagi Mengatasi Fenomena Air Pasang Besar, Daerah Port Dickson, Negeri Sembilan.

Kerja-Kerja Penstabilan Tebing Anak Sungai Puting Di Kg. Baru Sungai Sendayan Dan Lain-Lain Kerja Berkaitan, Daerah Port Dickson, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Membina Gabion Di Sg. Klawang Di Kg. Batu Serambai, Daerah Jelebu, Negeri Sembilan

Kerja-Kerja Pemuliharaan Muara Sungai Raya Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di Daerah Port Dickson, Negeri Sembilan Darul Khusus

Kerja-Kerja Membina Dan Menaiktaraf Garaj Serta Kerja-Kerja Berkaitan Di Bahagian Perkhidmatan Mekanikal Dan Stor JPS Negeri Sembilan

Projek Membina Kolam Takungan Banjir Di Kampung Paya Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan, Daerah Port Dickson, Negeri Sembilan

Kerja-Kerja Pengukuhan Tebing Di Anak Sungai Linggi Kampung Takau Serta Lain-Lain Kerja Berkaitan, Mukim Linggi, Daerah Port Dickson, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penyelenggaraan Kolam Takungan Rumah Rakyat Sg. Layang Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di Mukim Selemak, Daerah Rembau, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penyaluran Sungai Layang, Mukim Selemak, Daerah Rembau, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Pemuliharaan Sungai Chengkau Di Chengkau Ulu, Mukim Chengkau, Daerah Rembau, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Membina Stesen Telemetri Rumah Pam Dan Ibu Bekalan Untuk Program Pembangunan Water Balance Bagi Pengurusan Sumber Air Negara Fasa 2 Dalam Lembangan Sungai Muar Di Negeri Sembilan Serta Kerja-Kerja Berkaitan (Tawaran Semula).

Kerja-Kerja Membaiki, Membekal, Memasang, Mengujijalan Dan Mentauliah Stesen Rentangan Kabel Sukat Luah Untuk Jabatan Pengairan Dan Saliran Negeri Sembilan.

Membekal Pakaian Seragam Bagi Kakitangan JPSNS, Pembantu Awam (Yang Bekerja Di Pejabat), Pembantu Awam (Yang Bekerja Di Lapangan), Pembantu Operasi, Pengawal Keselamatan, Tukang, Dan Pemandu Di Jabatan Pengairan Dan Saliran Negeri Sembilan Darul Khusus Bagi Tahun 2024.

Kerja-Kerja Penyelenggaraan Kolam Takungan Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di Politeknik Nilai, Bandar Enstek, Daerah Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penyelenggaraan Kolam Takungan Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di Institut Aminuddin Baki (IAB), Bandar Enstek, Daerah Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penyelenggaraan Kolam Takungan Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di English Language Teaching Centre (ELTC), Bandar Enstek, Daerah Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penyelenggaraan Kolam Takungan Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di Institut Pendidikan Guru (IPG), Bandar Enstek, Daerah Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus.

Kerja-Kerja Penyelenggaraan Kolam Takungan Dan Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di Kolej Tunku Kurshiah (TKC), Bandar Enstek, Daerah Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus.